@article { author = {Moslehishad, Maryam and Salami, Maryam and Moosavi-Movahedi, Ali Akbar}, title = {Probiotics Foods; Advantages and Restrictions}, journal = {Science Cultivation}, volume = {03}, number = {2}, pages = {104-107}, year = {2013}, publisher = {Foundation for the Advancement of Science and Technology in Iran (FAST-Iran)}, issn = {2008-935X}, eissn = {2783-0934}, doi = {}, abstract = {Probiotics are live and useful microorganisms that have beneficial health effects for the host by enhancing host intestinal microbial flora and its balance. Some of the health claims of probiotics include positive effects on a variety of gastrointestinal and extra-intestinal disorders, immune enhancement, topic eczema and lowering cholesterol. But in general, it is mostly proven that probiotics can improve gut health. Probiotics can also produce vitamin B and promote mineral absorption. Most research work done to this date, discusses health benefits of probiotics. But are probiotics safe to use by every one of different age and health status? Probiotic side effects are usually rare and most people can use them without experiencing any adverse effects. However there are limitations on the use probiotics; for example people suffering from very low immune system, or old-age people as well as newly born infant are better off not using probiotics.}, keywords = {Probiotics,functional foods,benefits,limitations}, title_fa = {فرآورده غذایی پروبیوتیکی؛ مزایا و محدودیت ها}, abstract_fa = {پروبیوتیک ها موجودات زنده ریز مفید و زنده ای هستند که با استقرار در روده، عامل حفظ توازن فلور میکروبی روده می شوند و خواص سلامتی بخشی را برای میزبان در پی دارند .فرآورده های غذایی پروبیوتیک از قابلیت تنظیم سیستم ایمنی، مقابله و پیشگیری از بیماری های قلبی -عروقی، تاثیر بر سلامت دستگاه گوارش، درمان یا پیشگیری از عفونت های مجاری ادرای -تناسلی و کاهش حساسیت زایی برخوردارند .تولید انواعی از ویتامین ها مانند اسید فولیک و ویتامینB ، بهبود جذب مواد معدنی مانند آهن، کلسیم و منیزیم نیز از دیگر آثار استفاده از فرآورده های غذایی پروبیوتیک است .گرچه مزایای استفاده از پروبیوتیک ها در بسیاری از منابع مورد توجه قرار گرفته است؛ اما محدودیت ها و معایب استفاده از فرآورده های غذایی پروبیوتیک از جمله محدودیت استفاده از این دسته از فرآورده های غذایی برای بیمارانی که از ضعف شدید سیستم ایمنی رنج می برند و یا افراد مسن و نوزادان کمتر مورد توجه قرار گرفته است.}, keywords_fa = {پروبیوتیک,ماده غذایی فراسودمند,مزایا,محدودیت ها}, url = {https://www.sciencecultivation.ir/article_242438.html}, eprint = {https://www.sciencecultivation.ir/article_242438_ffd54adaa712fa99c5e0283d4c83167c.pdf} }