[1]. Sabow, A. B., A. Q. Sazili, I. Zulkifli, Y. M. Goh, M. Z. A. Ab Kadir, N. R. Abdulla, K. Nakyinsige, U. Kaka, and K. D. Adeyemi. "A comparison of bleeding efficiency, microbiological quality and lipid oxidation in goats subjected to conscious halal slaughter and slaughter following minimal anesthesia." Meat Science 104 (2015): 78-84.
[2]. Farouk, M. M., Al-Mazeedi, H. M., Sabow, A. B., Bekhit, A. E. D., Adeyemi, K. D., Sazili, A. Q., & Ghani, A. "Halal and kosher slaughter methods and meat quality: A review." Meat Science 98(3) (2014): 505-519.
[3]. Farouk, Mustafa M. "Advances in the industrial production of halal and kosher red meat." Meat Science 95(4) (2013): 805-820.
[4]. Addeen, A.; Benjakul, S.; Wattanachant, S.; Maqsood, S. "Effect of Islamic slaughtering on chemical compositions and post-mortem quality changes of broiler chicken meat." International Food Research Journal 21(3) (2014): 897-907.
[5]. طباطبایی، سید محمود؛ مظاهری، منصوره؛ فرخی، رضا؛ موسوی موحدی، علی اکبر (۱۳۹۱). "بازرگانی فرآورده های حلال". نشریه نشاء علم، سال دوم، شماره دوم. ص ۱۵-۱۹.
[6]. محمدزاده میلانی، جعفر. "مقایسه غذای کوشر و حلال".همایش ملی غذای سالم و حلال، شیراز، مورخ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۸.
[7]. Regenstein, J. M., M. M. Chaudry, and C. E. Regenstein. "The kosher and halal food laws.» Comprehensive reviews"in Food Science and Food Safety 2(3) (2003): 111-127.
[8]. Nakyinsige, K., Sazili, A. Q., Zulkifli, I., Goh, Y. M., Bakar, F. A., & Sabow, A. B. "Influence of gas stunning and halal slaughter (no stunning) on rabbits welfare indicators and meat quality." Meat Science 98(4) (2014): 701-708.
[9]. Nakyinsige, Khadijah, YB Che Man, Zeiad A. Aghwan, I. Zulkifli, Yong Meng Goh, F. Abu Bakar, H. A. Al-Kahtani, and A. Q."Stunning and animal welfare from Islamic and scientific perspectives." Meat Science 95(2) (2013): 352-361.
[۱۰]. هوشنگی، سمیرا؛ سلیمی، اعظم (۱۳۹۱). "پایداری فرآورده های حلال در برابر باکتری های بیماریزا". نشریه نشاء علم، سال سوم، شماره اول، ص ۵۰-54.
[11]. Montine, K.S., Quinn, J. F.,Zhang, J.,Fessel, J.P .,Roberts,L.J.,Morrow,J.D.,&Montine, T. J. "Isoprostanes and related products of lipid peroxidation in neurodegenerative diseases." Chemistry and Physics of Lipids 128(1) (2004):117-124.